Medewerker Autoverhuurbedrijf, Eindhoven

Baan gegevens

  • Bedrijf: Consolid
  • Plaats: Eindhoven
  • Plaatsingsdatum: 09-10-2019
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Voor de vestiging in Eindhoven stad ben je als Medewerker autoverhuurbedrijf werkzaam in een combinatie functie. Je houdt je bezig met het innemen, controleren en schoonmaken van de verhuurde auto's. Dit wissel je af met de balie werkzaamheden waar je veelvuldig contact hebt met klanten en verantwoordelijk bent voor de juiste administratieve afhandeling met het verhuren van de auto's. Het maken van reserveringen en verwerken van huurovereenkomsten; De klant informatie geven over de tarieven, huurvoorwaarden en huurprocessen; Het verstrekken van informatie aan onze klanten; Uitvoeren van administratieve handelingen; Verhuur klaar maken van voertuigen door de auto te reinigen en af te tanken; Het uitvoeren van controles op schade en de technische staat van de ingeleverde huurauto; Het aanbieden van extra producten met betrekking tot de huur van de auto; Uitvoeren van logistieke handelingen.

Uren

Zie omschrijving.

Salaris

Een passend salaris van € 2.082 bruto per maand op basis van 40 uur; Werktijden van 09.00 - 17.00 uur of 10.00 - 18.00 uur; Uitzicht op vast dienstverband bij de opdrachtgever; Detachering contract met uren garantie; 8% vakantiegeld; 25 vakantiedagen o.b.

Informatie over Consolid

DE WERELD IS IN BEWEGING Door alle technologische ontwikkelingen verandert de manier waarop wij meebewegen elke dag weer. Grenzen vervagen. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. En elke plek is bereikbaar. Tegelijkertijd staan efficiëntie en duurzaamheid hoger op de agenda’s dan ooit. Waardoor de invulling van werk in vervoer en......
Lees meer over Consolid

Consolid
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op EindhovenVacatureBank.nl.

EindhovenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Eindhoven

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Eindhoven? Op de EindhovenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

EindhovenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank