Werkvoorbereider

Baan gegevens

 • Bedrijf: Teqoia Eindhoven
 • Plaats: Eindhoven
 • Plaatsingsdatum: 14-06-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim


Algemene omschrijving

We zijn op zoek naar een werkvoorbereider:

Ben jij de werkvoorbereider die zorgt dat een project goed voorbereid van start gaat? Houd je ervan om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, om de laatste details op te helderen, optimalisaties door te voeren en alle partijen op een lijn te krijgen voor een project? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw verantwoordelijkheid 

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de technische voorbereiding van de realisatie van warmtenetten en klantaansluitingen. Je werkt binnen een project o.a. mee aan de nadere afstemming met stakeholders, het opstellen van de eindbegroting en planning, het aanvragen van vergunningen en het verzamelen en verwerken van project informatie. De omvang van projecten varieert van kleine projecten die je grotendeels zelfstandig oppakt tot grote projecten waar je in teamverband aan werkt.

Jouw werkdag 

Bij onze opdrachtgever zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn. Maandag om 9.00 uur begin je de week met een teamoverleg waarin besproken wordt wat iedereen gaat doen en de nieuwe projecten verdeeld worden. Je wordt gevraagd de uitwerking van de aansluiting van een nieuw appartementencomplex over te nemen zodat het in uitvoering kan gaan. Na het teamoverleg heb je een afspraak staan met een aannemer om het uitvoeringsontwerp van het project te bespreken. Er zijn nog een paar aandachtspunten zoals het vaststellen van de maatvoering van de muurdoorvoeringen. Samen bespreken jullie de mogelijkheden en je vraagt de aannemer dit verder uit te werken. Na de lunch zit je met een collega engineer samen om het project, wat je eerder op de ochtend toegewezen hebt gekregen, over te nemen. Samen stellen jullie vast wat er nog moet gebeuren en wat de aandachtspunten zijn. De rest van de dag begin je alvast met het verzamelen van alle informatie en het opstellen van een planning. Op de valreep belt een medewerker van een gemeente met vragen over de aanvraag van een aanlegvergunning voor ondergrondse leidingen. Deze vraag heb je snel beantwoord waardoor de vergunning verleend wordt. Voordat je het weet is de dag voorbij en kijk je terug op een fijne werkdag bij onze opdrachtgever.

Jij krijgt

Veel!

Een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid,korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken eniedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volopaandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken als een telefoon ende mogelijkheid om thuis te werken zijn bij ons prima geregeld. Op die manier kun jijje volledig focussen op jouw rol en krijg je alle kansen om te schitteren. Je hoeft zealleen nog maar te pakken. We geven je alle vertrouwen zodat jij jezelf kuntontwikkelen, een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en de mogelijkheid metons mee te bouwen en te groeien.

Gestelde eisen

We vragen:

Niet het onderste uit de kan!

 • Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding niveau 4richting Werktuigbouwkunde en of installatietechniek,
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring binnen de installatietechniek, Nuts en of Infra ofeen combinatie van.
 • Communicatief ben je vaardig op alle niveaus
 • Plannen en organiseren gaat je goed af en je weet de juisteprioriteiten te stellen
 • Je let op details en zet de puntjes op de “I”

Uren

Afhankelijk van de functie.

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod:

Bijonze opdrachtgever werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparendeoplossingen. Zij maakt met lokale oplossingen het verschil in delandelijke overgang naar duurzame energie. Ze bieden je een afwisselende functie in eencollegiale en prettige werkomgeving, met volop mogelijkheden voor verdereontwikkeling. Ze geven ruimte om initiatieven te ontplooien, zodat je jouwpersoonlijke ambities waar kunt maken. Vanzelfsprekend is het salaris prima inorde en bieden ze uitstekende opleidingsplannen, doorgroeimogelijkheden ensecundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van profiel, ervaring en opleidingis een vast contract bij start niet uitgesloten.

 • Eenaantrekkelijk salaris, salarisindicatie Bruto per maand € 3.000 / € 3.700,-afhankelijk van ervaring en opleiding;
 • Goedeprimaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder; Een zeer prettigewerksfeer; reiskostenvergoeding; Eventueel een leaseauto; Pensioenregeling;Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Laptop/tablet/telefoon(indien nodig); Begeleiding en carrière advies; Opleidingsmogelijkheden;
 • Overnamestudieregelingen;

Informatie over Teqoia Eindhoven

Onze opdrachtgever:Zij maakt met lokale oplossingen het verschil in delandelijke overgang naar duurzame energie.Werken bij onze klant vraagt een hoge mate vanverantwoording, een laagdrempelige en toegankelijke houding, informele enrazendsnelle communicatie en uiteraard een hart voor groene energie. Met anderewoorden: ondernemend, open, samen en duurzaam. Niet voor niets zijn dat hun kernwaarden.Samen met haar klanten streven zij naar duurzame energieoplossingen voor warmteen koude. Ze vinden het belangrijk dat deze oplossingen comfortabel, betaalbaaren eenvoudig te gebruiken en te begrijpen zijn. Bovendien zijn ze lokaal. Denkaan het koppelen van een industrieel bedrijf waar restwarmte vrijkomt bij eenproductieproces aan een woonwijk in de buurt. Zo brengen ze duurzamere energieletterlijk en figuurlijk dicht bij ruim 70.000 particuliere en zakelijkeklanten.

Teqoia Eindhoven
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op EindhovenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven.
 • Hulpmonteur zonnepanelen

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  In deze uitdagende functie van hulpmonteur ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de monteur. Je gaat helpen bij het plaatsen van zonnepanelen bij zowel particulieren als bij bedrijven. Heb je nog geen ervaring als monteur, maar houd je er wel van om buiten en op hoogte bezig te zijn? Geen probleem. Je word door het bedrijf opgeleid tot zelfstandig monteur om zonnepanelen te plaatsen.

  Olympia Uitzendbureau
 • Cleanroom medewerker

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn we op zoek naar een cleanroom medewerker. Je werkt in 2 ploegen. Dit zijn de werktijden:6.00 - 15.00 uur14.45 - 23.45 uurJe werkzaamheden bestaan uit:Het schoonmaken van verpakkingen met speciale reinigingsmiddelen in de cleanroom Onderdelen controleren op stof met een UV lamp Assembleren van prototypen aan de hand van technische tekeningen Het stofvrij verpakken van onderdelen Bedienen van de Hauser (folie snijmachine)

  Olympia Uitzendbureau
 • Procesoperator 2 ploegen

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  De Operator is verantwoordelijk voor het uitvoeren van warmtebehandelingsprocessen in twee ploegendienst, wekelijks wisselend van 6.00 – 15.00 (vrijdag tot 12.00) en 14.30 – 23.45 (vrijdag 11.45 – 17.45). De belangrijkste taken van de Operator zijn: Het bedienen van de ovens volgens vastgestelde procedures Zorgdragen voor de juiste belading van de ovens Opbouwen van charges volgens procedure Het controleren van de processen (voor, tijdens en na) Het controleren van de installaties...

  Olympia Uitzendbureau
 • Vakantiekracht / summerjob

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een bedrijf in Eindhoven (industrieterrein de Hurk), zijn wij op zoek naar meerdere vakantiekrachten. Het gaat om de maanden juni, juli en augustus.Werkzaamheden:Schoonmaak van verpakkingen in de cleanroom Inpakken van goederen Verzendklaar maken van goederen Het aan elkaar lijmen of föhnen van schuimDe werktijden liggen tussen 6.00 uur en 23.45 uur.Je kunt in overleg met je teamleider bepalen wanneer en op welke tijden je komt. Het is heel flexibel in te delen. Je kunt zowel...

  Olympia Uitzendbureau
 • NMR Specialist

  Toegevoegd op 22-06-2018 door Teqoia Eindhoven

  Are you a NMR Specialist, eager to support innovations and product development? Then we are looking for you!As a NMR specialist you are supporting innovations by unraveling fundamentals of inkjet printing processes. The role of NMR specialist is crucial for the development of new type of inks for an increasing application range. Your researching mindset, strong planning skills and your eye for details enable you to be successful in this role.For product development projects and within your...

  Teqoia

EindhovenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Eindhoven

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Eindhoven? Op de EindhovenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

EindhovenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank