Receiver / inkomende goederen controleur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Venray
 • Plaatsingsdatum: 16-09-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als fulltime receiver ben jij verantwoordelijk voor de correcte verwerking van de binnenkomende goederen. Je bent dan ook accuraat en hebt eerder in een warehouse gewerkt. Je collega's variëren van de reachtruckchauffeurs die de goederen fysiek ontvangen tot de werknemers op administratieve afdeling die van jou afhankelijk zijn om verder te kunnen met hun proces.
Maar je gaat voornamelijk genieten van het werken bij een top organisatie. Je gaat werken aan je carrière en bij voorkeur binnen dit bedrijf en je gaat met leuke collega's kennis maken waardoor je een leuke betekenis geeft aan je werk en een fijne invulling van je dag.

Gestelde eisen

Je hebt kennis van logistieke processen door een basisopleiding of door ervaring. Een echte team player is hier het beste op haar of zijn plek aangezien het bedrijf een Great place to work is.
Verder heb je potentieel om je te ontwikkelen binnen deze organisatie.

Uren

32

Salaris

1646

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een 7 maanden Fase A Deta contract. Hebben wij het samen naar onze zin dan word je in ieder geval verlengd met een tijdelijk contract voor 11 maanden. Aangezien het een belangrijke rol is is de kans groot dat je ook na je Fase A mag blijven en Fase B kunt afmaken. Daarnaast zou je niet de eerste zijn die een carriere kan maken en met een contract eindigt.
Je bouwt zoals iedereen 8% vakantiegeld en 24 verlofdagen op (bij fulltime werkweek).

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van uitzendorganisaties in Nederland en levert een breed scala aan personeelsdiensten binnen vrijwel alle marktsegmenten. Als enige grote uitzender hanteert Olympia een unieke franchiseformule: Alle lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar......
Lees meer over Olympia Uitzendbureau

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op EindhovenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven.
 • Magazijnmedewerker dagdienst

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een bedrijf in Eindhoven zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker / cleanroom medewerker. Het betreft een fulltime functie in dagdienst. De werktijden liggen tussen 8.00 uur en 16.30 uur.Werkzaamheden:Goederen inpakken in cleanroom Orders picken en bevoorraden van de cleanroom Laden en lossen van de vrachtwagen (handmatig) Magazijn op orde houdenHet is een baan voor langere tijd.

  Olympia Uitzendbureau
 • Transportbalie medewerker

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als medewerker transportbalie ga jij fulltime werken op de 'plan-afdeling' van Schneider Electric Helmond. Jij gaat werken in twee ploegen (09.00-16.00 en 13.00-22.00). Na het gebruikelijke bakje koffie ga je aan de slag. Bij de transportbalie melden zich de chauffeurs die bij Schneider Electric komen om te laden en te lossen. De chauffeurs komen uit alle delen van Europa, dus dit is dan ook de reden dat jij goed Engels spreekt. De chauffeurs komen bij jouw met papieren, jij legt ze de...

  Olympia Uitzendbureau
 • Warehouse Operator (English)

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Warehouse Operator (fulltime) ensures that the goods are avalible at the right place, in the proper condition and on time for shipping.The tasks:• Checking and sorting of goods• The picking and scanning orders• Orders and preparing for shipping ; repacking , labeling and weighing.• Performing controls on goodsThe working hours are between 06:00 and 00:00 and you work approximatly 40 hours per week.

  Olympia Uitzendbureau
 • Magazijnmedewerker

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  De Warehouse Operator (fulltime) zorgt ervoor dat de goederen op de juiste plek, in de juiste staat en tijdig voor verzending beschikbaar zijn. Takenpakket:• Controleren en sorteren van goederen• Het picken en scannen van orders• Orders gereed maken voor verzending; ompakken, labellen, stickeren en wegen.• Het uitvoeren van controles op de goederenHet zijn afwisselende werkzaamheden met lopen, tillen, en vaak langdurig staan op één plek maken de werkzaamheden fysiek zwaar.De werktijden liggen...

  Olympia Uitzendbureau
 • Warehouse Coördinator

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Ben je ambitieus en heb je affiniteit met logistiek? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou als fulltime Warehouse Teamleader. In deze functie is het belangrijk dat je het interne beleid uitdraagt en processen optimaliseert. Het is belangrijk dat je knelpunten snel opmerkt en gedreven bent om deze zo snel mogelijk te elimineren.De volgende verantwoordelijkheden neem jij op je:Het aansturen van medewerkers: denk hierbij aan het optimaliseren van de inzet van de medewerkers en de...

  Olympia Uitzendbureau

EindhovenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Eindhoven

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Eindhoven? Op de EindhovenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

EindhovenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank