MBO functies bij ASML Manufacturing

Baan gegevens

 • Bedrijf: ASML
 • Plaats: Veldhoven
 • Plaatsingsdatum: 12-02-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Introduction
ASML is ’s werelds meest toonaangevende leverancier van lithografische systemen voor de halfgeleider industrie. Wij bouwen de instrumenten die nodig zijn voor een cruciale productiestap: die van het creëren van patronen van elektrische circuits op computerchips . Wij leveren alle benodigdheden aan de chipfabrikanten voor de massaproductie van dergelijke patronen op silicium ‘wafers’.

De afdeling Manufacturing and Planning (M&P) monteert, bouwt en levert al onze systemen al vanaf het prototypestadium en alles wat daarna komt. Ook bieden we ondersteuning aan de installatieteams die complete systemen bij de klanten opzetten. Maar, elke generatie van nieuwe systemen brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Dat kan betekenen dat behalve hele systemen in elkaar zetten het team van Manufacturing ook verantwoordelijk is voor het uit elkaar halen van deze systemen en weer met een frisse blik kijken naar oplossingen voor de uitdagingen die nieuwe ontwikkelingen met zich meebrengen. Onze collega’s van de afdeling M&P beschikken over een zeer gedegen kennis van de verschillende delen die samen de machine vormen en ze zijn in staat om mogelijke knelpunten te identificeren.

Onze fabrieken zijn verspreid over de hele wereld en onze belangrijkste TWINSCAN en EUV fabrieken bevinden zich op de campus van ons hoofdkantoor in Veldhoven.

Job Mission
Met een technische MBO4 achtergrond kun je letterlijk deel uitmaken van de drijvende kracht van de complexe en innovatieve wereldtechnologie. Door de lithografie machine te testen en te monteren maak je deel uit van het proces die onze toekomst op het gebied van technologie bepaalt.

Bij de afdeling Manufacturing hebben we twee verschillende functies beschikbaar: Test Technician en Assembler. Beide functies zullen je uitdagen om te werken in een high tech omgeving waar de kwaliteitsnormen hoog zijn en doelen behaald moeten worden. Jouw vaardigheden zijn dan ook hard nodig om het best mogelijke product te leveren aan onze klanten.

Job Description
Het aanpassen, testen en leveren van ASML producten of (sub) modules volgens de specificaties en leveringstijden.

De Test Technician is verantwoordelijk voor het aanpassen en testen van ASML producten en het oplossen van problemen die eventueel kunnen ontstaan, terwijl geplande leveringen en kwaliteit nog steeds hoogste prioriteit krijgen. Als Test Technician deel je ook jouw verbetersuggesties rondom producten of productieprocessen voor zowel bestaande als nieuwe producten. Je zorgt voor de documentatie van de producten, processen en het meten van gegevens in de vorm van protocollen en databanken. Je biedt ondersteuning wanneer nieuwe producten in het productieproces geïntroduceerd worden. Je identificeert en meldt mogelijke knelpunten en lost technische problemen op, zo nodig in samenwerking met collega’s van andere vakgebieden.

De Assembler monteert en kwalificeert (sub) modules en/of integreert deze in het eindproduct.Als assembler ben je verantwoordelijk voor het verwezenlijken van geplande productie doelen. Deze functie bestaat voor 90% uit montageactiviteiten en ondersteuningstaken in de kwalificatie- en integratiefase van de machine (onderdelen wisselen, testen uitvoeren, zeer kwetsbare, high tech oppervlaktes schoonmaken). De overige 10% van de tijd ben je bezig met testactiviteiten (testen op lekkages, hoogspanningstesten, kwalificatietesten).

Gestelde eisen

Education

 • Een MBO 4 diploma in een van de onderstaande vakgebieden:
 • Werktuigbouwkunde
 • Mechatronica
 • Luchtvaarttechniek
 • Elektrotechniek
 • Voertuigentechniek

Experience
 • Praktijkervaring in een high tech productieomgeving of klantenservice
 • Aantoonbare affiniteit met testen/monteren en troubleshooting is essentieel

Personal skills
 • Je kunt goed werken in een multidisciplinair team in een high tech omgeving
 • Je kunt goed omgaan met onzekerheden en druk
 • Je bent proactief en een flexibele teamspeler
 • Je beschik over voldoende communicatievaardigheden in het Engels

Uren

40

Salaris

Concurrerend salaris

Meer informatie

Other information

Wij bieden onder andere:

 • Concurrerend salaris
 • 13e maand
 • 8% vakantiegeld
 • 40 betaalde verlofdagen: 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen (arbeidsduurvermindering)
 • Pensioenplan
 • Collectieve zorgverzekering
 • Reiskostenvergoeding
 • Training- en ontwikkelingsmogelijkheden

Het gaat om een rol die bestaat uit 2 ploegendiensten (2 diensten en 5 diensten).

De voertaal bij ASML is Engels. De sollicitatieprocedure en correspondentie hierover zal in het Engels zijn. Je mag voor deze sollicitatie kiezen of je een Nederlandse of Engelse sollicitatiebrief en cv via de 'Solliciteer' button instuurt. 

Informatie over ASML

ASML
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op EindhovenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven.
 • Monteur Installatie (regio Eindhoven)

  Vandaag geplaatst door Record Automatische Deuren B.V.

  Met veel passie installeer je onze automatische deuren waarbij je werkt met de meest geavanceerde techniek en de meest veilige en duurzame toegangsoplossingen verkrijgbaar in de markt. Voor record NL zijn wij op zoek naar: Installatiemonteur (regio Eindhoven) 40 uur per week Jouw positie Je bent onderdeel van het landelijke team van installatiemonteurs. Samen met je collega’s biedt je de het afgesproken resultaat: dé toegangsoplossing (automatische deur of poort) naar...

  Bind HR Solutions
 • Word Maintenance Engineer bij FrieslandCampina

  Toegevoegd op 27-03-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Jouw kennis uitbreiden én praktijkervaring opdoen bij FrieslandCampina. Tijdens een traineeship Maintenance Engineer van YoungCapital NEXT leer je hoe je de onderhoudsbehoeftes van verschillende machines nog beter in kaart kan brengen. Je behaalt een post-hbo diploma Onderhoudstechnlogie aan de Hogeschool van Utrecht en je start direct bij FrieslandCampina bij jou in de buurt. En dat allemaal binnen 2 jaar tijd, met een salaris vanaf dag één.Tijdens...

  YoungCapital
 • Maintenance & Reliability Engineer

  Toegevoegd op 25-03-2020 door Nobru Technisch Personeel B.V.

   Jij bent specialist voor de aan jou toe gewezen apparatuur en installaties. Jij stelt onderhoudsconcepten en bijbehorende planning op. Dit doe je op basis van de door jou gemaakte analyses en constateringen. Vervolgens leid je de hieruit voortgekomen verbeteringstrajecten. Deze rol draait om vooruitgang en innovatie, samen met jouw collega’s zorg je voor een betrouwbaar machinepark. Vacaturenummer: UD-200311 Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, beheren en...

  Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Fulltime monteur bij terrasoverkapping bedrijf in Eindhoven

  Toegevoegd op 21-03-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als fulltime monteur installeer jij terrasoverkapping of glazen schuifwanden bij klanten thuis door heel Nederland. Elke dag rijd je samen met een collega in jullie eigen bus naar de klant toe. Hier bespreek je met de klant wat er gewenst is, dit doe je onder het genot van een lekker kopje koffie. Daarna meet je eerst alles op, zodat de overkapping of schuifwand straks precies past. En aan het einde van de dag kun jij de klant verrassen met een prachtig resultaat.Voor...

  YoungCapital
 • Mechanical Designer

  Toegevoegd op 19-03-2020 door Nobru Technisch Personeel B.V.

   Vanaf klantaanvraag tot en met oplevering van de elektronica systemen of modules. Gedurende dit hele traject ben jij als Mechanical Designer aan het project verbonden. In nauw contact met klant, collega’s en eventueel toeleveranciers ,ga je aan de slag om elektronicasystemen te ontwerpen. Waarbij jij het mechanisch ontwerp voor je rekening neemt. Vacaturenummer: UD-200310 Wanneer jouw collega’s een elektronicasyteem of module hebben bedacht, moet daar uiteraard een...

  Nobru Technisch Personeel B.V.

EindhovenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Eindhoven

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Eindhoven? Op de EindhovenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

EindhovenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank