(junior) Werkvoorbereider

Baan gegevens

 • Bedrijf: Stabiel Management
 • Plaats: Veldhoven
 • Plaatsingsdatum: 11-01-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Leuke startersfunctie met begeleiding en doorgroeimogelijkheden!
Houd jij ervan om een project van voor tot achter goed door te denken en perfect voor te bereiden, zodat de uitvoering vlekkeloos verloopt? Ben je een puzzelaar die graag details uitzoekt? Geniet je ervan als alles op rolletjes loopt, maar geeft het je ook voldoening als je uitvoeringsproblemen snel hebt afgestemd en opgelost? Dan ben jij de perfecte werkvoorbereider voor ons!

Wie zijn wij?
Eerst denken en dan doen, zeggen we vaak bij Stabiel Management. En dat moet ook wel bij prefab bouwen. Het leuke hiervan is dat je alles vooraf goed moet doordenken en voorbereiden. Alle onderdelen komen op maat gemaakt op de bouwplaats aan, en moeten dan netjes in elkaar passen.
Al heel vroeg in het ontwerpproces zitten we met onze opdrachtgevers aan tafel, om te zorgen dat het ontwerp goed in prefab kan worden gerealiseerd. Een goed ontwerp bespaart veel tijd en kosten. En dat is onze specialiteit!
Het bijzondere aan ons bedrijf is dat we niet alleen de prefab constructie ontwerpen, we zorgen ook voor de engineering, productie en montage. Daarmee zijn we dus verantwoordelijk voor het hele proces en het eindresultaat. Een zorg minder voor onze klanten!
Bij prefab bouwen is goede engineering cruciaal. Hiervoor werken we nauw samen met Snijders Ingenieursgroep. Om de lijntjes kort te houden zitten we in hetzelfde pand in Veldhoven.
Meer informatie over ons en onze projecten: https://stabielmanagement.nl/projecten/

Hoe ziet jouw werkweek eruit?
Dat hangt er heel erg vanaf welke projecten er lopen en in welk stadium ze zich bevinden. In de ontwerpfase ben je bijvoorbeeld bezig met het uitwerken van een prefab ontwerp, waarbij je alle informatie helder vastlegt zodat we een goede calculatie en aanbieding kunnen maken. In de engineeringsfase van een project verzorg je de controles van het tekenwerk, de afstemming met engineering en regel je de documentenstroom met diverse partijen. Ook start je vast de montageplanning op. In de productie fase zorg je voor de afstemming met onze partners voor de levering van de prefab elementen (beton en staal) en houd je af en toe een oogje in het zeil bij de productie. In de uitvoeringsfase ben je het eerste aanspreekpunt en ben je regelmatig op de bouwplaats te vinden. Je hebt dan leuk contact met onze vaste montage ploegen en zorgt samen met de uitvoerder voor een succesvolle afronding van het project.

Kortom, een leuke en afwisselende baan waarin je veel vrijheid hebt om je eigen taken in te vullen.
Daarnaast zijn we voortdurend bezig om onze processen te verbeteren. Een frisse blik en initiatief stellen we erg op prijs en je krijgt ook de ruimte om met je eigen ideeën aan de slag te gaan.

Gestelde eisen

 
Wat vragen wij van jou?
• HBO-denkniveau. Bij voorkeur richting bouwkunde of constructie. Kennis en ervaring met Autocad en prefab beton is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen.
• Je kunt zelfstandig werken en maakt makkelijk contact. Je bent duidelijk en respectvol in je communicatie en durft problemen aan te kaarten.
• Je bent ondernemend en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en houd je eigen planning en werkzaamheden in de gaten.
• Je bent goed in het uitpuzzelen van details, maar blijft ook de hoofdlijn voor ogen houden. Je hebt ideeën om het werkproces te verbeteren en faalkosten te verminderen.
• En uiteraard houd je van een professionele maar zeker ook gezellige werksfeer!

Uren

Meer informatie

 
Wat bieden wij jou?
We leren je alle ins- en outs van het bouwen met prefab. Niet alleen het ontwerp en de engineering, maar ook productie en uitvoering.
Daarnaast leren we je projectmatig werken en helpen we je bij het ontwikkelen van je competenties en het invullen van je ambities.
De werktijden zijn flexibel en je krijgt een goede beloning. We houden van Brabantse gezelligheid en open, informeel contact. En af en toe doen we samen wat leuks buiten het werk om. Ons moderne kantoor, met goede voorzieningen, ligt in een groene omgeving vlak bij een winkelcentrum. Gedeeltelijk thuis werken gaat prima en is bij ons ook heel normaal.

Kortom, de ideale startersbaan!

Heb je interesse in deze baan?
Als je interesse hebt in deze baan, stuur dan een berichtje naar Silvester Snijders: ssnijders@stabielmanagement.nl. Bellen is ook prima: 06 53 60 73 02. Je kunt ook het sollicitatie formulier op deze pagina gebruiken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Check onze website https://stabielmanagement.nl/vacatures/ of bel/app ons gewoon even, we spreken je graag!

Informatie over Stabiel Management

Stabiel Management is de bouwende constructeur. Wij adviseren al vroeg in de ontwerpfase en ontwerpen de prefab beton constructie zodanig dat deze slim is te realiseren tegen minimale kosten. Stabiel zorgt niet alleen voor het advies, maar ook voor de realisatie: we nemen de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling, engineering, productie en montage van de prefab beton constructie.

Stabiel Management
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op EindhovenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven.
 • Uitvoerder Infra Gas en Electra

  Toegevoegd op 26-02-2021 door Bouw

  Ben jij een ervaren, proactieve uitvoerder met de nodige kennis op het gebied van gas en elektra? Ben jij een teamspeler met affiniteit voor ondergrondse infratechniek? Kom dan werken bij een internationale bedrijf waar je alle ruimte en middelen krijgt om verder te ontwikkelen als Uitvoerder Gas of Electra. Als uitvoerder voer je de volgende werkzaamheden uit:Je bent verantwoordelijk voor de algehele planning, de logistiek, organisatie en coördinatie en controle op het werkterrein;Je bent op...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Onderhoudsmonteur WTB (internationaal)

  Toegevoegd op 26-02-2021 door WTB

  Voor een mooie organisatie zoeken wij een Onderhoudsmonteur WTB (internationaal). Het bedrijf wil een bijdrage leveren aan een leefbare aarde voor de komende generaties. Als Onderhoudsmonteur bestaan je voornaamste taken uit:Het zelfstandig, volgens tekening, met grote nauwkeurigheid opstellen, uitlijnen en uit onderdelen monteren en demonteren van bestaande installaties;Bewerken en of laten bewerken van onderdelen;Verrichten van onderhoudswerkzaamheden van machines en apparaten;Als...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Construction Manager

  Toegevoegd op 17-02-2021 door Nobru Technisch Personeel B.V.

   Innovatie, daar draait het om bij onze opdrachtgever. De komende jaren wordt er flink geïnvesteerd. Om deze plannen te realiseren zijn wij op zoek naar een Construction Manager die de uitvoering van deze investeringsprojecten op de site gaat begeleiden. Instrueren van aannemers en engineers, controleren en beoordelen van de werkzaamheden en organiseren van oplevering. Vacaturenummer: UD-210205 In deze rol ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de uitvoering van...

  Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Servicemonteur Mobiele Werktuigen

  Toegevoegd op 15-02-2021 door Breda

  Onze Servicemonteurs zijn de vertegenwoordigers van onze serviceorganisatie in het veld. Als monteur kom je elke dag bij onze klanten over de vloer en hoort uit eerste hand hoe de door ons geleverde machines presteren in het alledaagse gebruik.Ondersteunt door een professionele binnendienst die verantwoordelijk is voor een adequate planning en werkvoorbereiding werk je bij de klant aan service- en onderhoudsopdrachten;Bij grote of complexe opdrachten wordt je hierbij ondersteunt door collega...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Installatiemonteur W

  Toegevoegd op 15-02-2021 door E&I

  Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar een Installatiemonteur W! Heb jij ervaring als Installatiemonteur W en ben jij ben jij per direct beschikbaar voor een langdurig project? Lees dan verder voor jouw verantwoordelijkheden:Zelfstandig ga jij aan de slag met nieuwbouwprojecten binnen de woningbouw of utiliteit;Denk hierbij aan het aanleggen van leidingwerken, rioleringen en HWA;Adviezen uitgeven aan de klant;Begeleiden van andere monteurs daar waar nodig.Het...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

EindhovenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Eindhoven

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Eindhoven? Op de EindhovenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

EindhovenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank