Industriële Automatisering Engineer - Procesindustrie

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Nuenen
 • Plaatsingsdatum: 17-11-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Gloednieuwe rol in de organisatie: Industriële Automatisering Engineer in Nuenen!

Stap in deze gloednieuwe rol en wordt hét aanspreekpunt voor de automatisering en de software voor de hele fabriek! Doordat het een nieuwe functie is in de organisatie kan je uitkijken naar een functie met veel diversiteit en zelfstandigheid. Door jou kan de fabriek stappen zetten in automatisering, grote brown-field projecten oppakken en aanzienlijke kostenbesparingen realiseren!

Deze fabriek zit in een luxe positie, weinig concurrentie en is marktleider voor de producten die zij maken. Samen met 175 collega's werken jullie aan de productie van half fabricaten voor nationale B2B klanten. Je komt te werken in een kleine fabriek waar iedereen elkaar persoonlijk kent. Dit geeft een fijne sfeer op de werkvloer.

Het machinepark is modern, en de technologieën, systemen en software zijn up to date. Een derde partij beheert, onderhoudt en doet de modificaties voor de automatiseringssoftware. De kosten hiervan zijn hoog, er is niet altijd een aanspreekpunt op locatie voor problemen en hierdoor is de vraag voor een in-house automation engineer ontstaan.

In de rol van Industriële Automatisering Engineer speel je een essentiële rol in het proactief aanpakken van storingen, het implementeren van correctieve wijzigingen en het doen van verbetervoorstellen binnen de productieafdeling.

Jij bent...:

 • ... het eerste aanspreekpunt voor collega's voor alles wat te maken heeft met automation en de software;
 • ... verantwoordelijk voor troubleshooting voor de hele fabriek;
 • ... verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleinschalige programmeringen, validaties en modificaties;
 • ... het eerstelijns contactpersoon voor de derde partij die de automatisering van de fabriek beheert. Jullie werken nauw samen voor de grote brown-field projecten en escalaties.

Kortom, een diversiteit aan verantwoordelijkheden binnen een complexe fabriek, waarin je de technologische vooruitgang en efficiëntie van de fabriek waarborgt.

Je komt direct bij de opdrachtgever op een jaarcontract met het doel dat dit wordt omgezet in onbepaalde tijd. Het salaris zit rond de €4900,- op basis van 38 uur en is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring!

Verder kan je rekening houden met:

 • 3% eindejaarsuitkering;
 • 10% extra bonus op basis van persoonlijke kpi's en bedrijfsdoelstellingen;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Goede pensioen regeling (3,3% eigen bijdrage);
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen;
 • De mogelijkheid om jouw kennis te ontwikkelen d.m.v. het volgen van opleidingen en cursussen!

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

* Een afgeronde technische opleiding richting Industriële automatisering; * Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de procesindustrie; * Kennis van automatisering op het gebied van: PLC/SCADA/MES & OEE; * Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands (mondeling en schriftelijk).

Uren

32-40 hours

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op EindhovenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven.
 • OT Engineer

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Heb jij ervaring met: PCS-7 V8, V9, Wonderware(historian), Simatic IT, FactoryLink/TI en wil jij je stempel drukken op de optimalisatie van productieprocessen en tegelijkertijd deel uitmaken van een organisatie dat voorop loopt in automatisering binnen de voedingsmiddelenindustrie? Dan ben ik op zoek naar jou!Software - OT Engineer gezocht voor een fabriek met een hoog niveau van automatisering!In de betreffende locatie in Veghel bevindt zich een fabriek dat een rol speelt in de...

  Independent Recruiters
 • Project Manager High-Tech industry

  Toegevoegd op 07-12-2023 door Independent Recruiters

  Werk jij met passie aan 'State of the Art' machines in een High-Tech omgeving? Waarbij secuur en doordacht werken jouw eerste natuur zijn.Ga jij uitdagingen niet uit de weg en heb jij affiniteit met Nano-technologie? Dan kom ik graag met je in contact!Hierin maak jij het verschil:Projectvoorbereiding: bestaande uit organisatie en werkmethoden, planning, inzet van materialen, middelen en mensen;Projecten en processen verbeteren, door technieken als Lean Six Sigma, TQM, Continuous Improvement...

  Independent Recruiters
 • Electrical Engineer

  Toegevoegd op 06-12-2023 door Independent Recruiters

  Electrical Engineer in regio Helmond!Als Electrical Engineer ben jij verantwoordelijk voor twee cruciale afdelingen: de brouwerij en de utiliteit. Samen met een andere Electrical Engineer, die zich toelegt op de bottelarij, vorm jij het dynamische duo dat het elektrotechnische geweten is van de volledige locatie van een wereldwijd bekende drankenproducent.Grijp nu je kans en solliciteer direct!De organisatie heeft haar oorsprong als een familiebedrijf en kenmerkt zich door een gezellige...

  Independent Recruiters
 • Hardware Engineer - Procesindustrie

  Toegevoegd op 05-12-2023 door Independent Recruiters

  Word jij het elektrotechnische geweten van een toonaangevende brouwerij? Zoek je een omgeving waar jij je kan ontwikkelen en waar je voor de komende jaren niet bent uitgeleerd? Dan zoek ik jou! Laat alle elektrotechnische werkzaamheden goed verlopen voor de gehele brouwerij! Ondersteun en draag bij aan verbeterprojecten voor (inter)nationale productielocaties en deel de passie voor het familiebedrijf en haar visie voor een duurzame toekomst! Deze multinational is verantwoordelijk voor de...

  Independent Recruiters
 • OT Engineer

  Toegevoegd op 04-12-2023 door Independent Recruiters

  Heb jij ervaring met: PCS-7 V8, V9, Wonderware(historian), Simatic IT, FactoryLink/TI en wil jij je stempel drukken op de optimalisatie van productieprocessen en tegelijkertijd deel uitmaken van een organisatie dat voorop loopt in automatisering binnen de voedingsmiddelenindustrie? Dan ben ik op zoek naar jou!Software - OT Engineer gezocht voor een fabriek met een hoog niveau van automatisering!In de betreffende locatie in Veghel bevindt zich een fabriek dat een rol speelt in de...

  Independent Recruiters

EindhovenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Eindhoven

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Eindhoven? Op de EindhovenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

EindhovenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank