Parttime projectondersteuner bij DLL in Eindhoven

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Eindhoven
 • Plaatsingsdatum: 12-01-2019
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Als Project Ondersteuner ga je het team ondersteunen wat zich bezig houdt met het Banking License Project dat dit jaar van start is gegaan. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het uitwerken van notulen, het maken van powerpoint presentaties en het plannen/organiseren van meetings. Daarnaast werk je actiepunten bij, zet je informatieverzoeken uit en houdt je het overzicht over het gehele proces. Kortom; secretariele en ondersteunende werkzaamheden.

Achtergrond

Het Banking License Project houdt in dat er een nieuwe Holding opgericht wordt, waardoor de juridische structuur van DLL verandert wordt. Een aantal entiteiten blijven onder de huidige holding vallen, maar hiervoor is een banklicentie nodig. Andere entiteiten zullen rechtstreeks onder de nieuwe Holding terecht komen. Een banklicentie is een vergunning om toe te treden tot de financiele markt en deze wordt verstrekt door o.a. De Nederlandsche Bank en de Europese Centrale Bank. Ook moet het grootste deel van de leasecontracten van DLL overgezet worden naar de nieuwe Holding.

Dit ben jij..

...organisatorisch sterk, goed in het overzicht bewaren en je gaat nauwkeurig te werk. Daarnaast neem je veel initatief en probeer je de project begeleiders zo veel mogelijk werk uit handen te nemen. Je bent expert op het gebied van Microsoft Excel en Powerpoint en bent communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels (woord en geschrift). Ook ben je 24 uur per week beschikbaar, bij voorkeur op maandag, dinsdag en vrijdag.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Reageer dan direct!

Wat wij bieden:

 • Een uitdagende functie in een grootschalig internationaal project voor minimaal een jaar;
 • Een uitstekend salaris van €15,09 bruto per uur;
 • De mogelijkheid om 24 uur te werken, met uitzicht op meer uur naarmate het project verstrekt;
 • Je gaat aan de slag bij een grote internationale financiële dienstverlener met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een hbo-diploma; bij voorkeur een juridische opleiding;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met secretariele/organisatorische werkzaamheden;
 • Je bent communicatief sterk in zowel Engels als Nederlands;
 • Je bent ver gevorderd in Excel en Powerpoint;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar; bij voorkeur op ma/di/vrij.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

24 - 40 uur

Informatie over YoungCapital

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou......
Lees meer over YoungCapital

YoungCapital
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op EindhovenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven.
 • Administratief medewerker 12 - 16 uur per week in Eindhoven

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als administratief medewerker ga je aan de slag op de afdeling Bedrijfsbureau Uitvaartdiensten. Je bent verantwoordelijk voor het samenvoegen van brieven en checken of alle informatie erin staat. Er zijn verschillende momenten wanneer leden een brief ontvangen. In de brieven staat informatie met betrekking tot het afhandelen van de uitvaart.  Je gaat verschillende soorten brieven met elkaar vergelijken en deze brieven samenvoegen tot één mooie,...

  YoungCapital
 • Vergunningverlener Milieu/Agrarisch | 24-36 | ZZP mogelijk

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Einhoven

  Het gaat om het:        Beoordelen en toetsen van aanvragen/meldingen aan de agrarische wet en regelgeving;        Het ondersteunen van en adviseren aan collega's en deelnemers op het gebied van agrarische        vraagstukken;        Het uitvoeren van procedures, richtlijnen en regelgeving op een complex en breed terrein;        Meedenken over de inrichting van werkprocessen;        Beoordelen van de noodzaak tot het opstellen van een Milieueffectrapport (MER).

  Maandag®
 • Senior medewerker Handhaving | Jurist Handhaving | ZZP Mogelijk

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Einhoven

  Je bent verantwoordelijk voor het behandelen, juridisch toetsen en verdere afhandeling van (complexe) handhavingszaken op het gebied van het omgevingsrecht (Wabo, Bouwbesluit 2012, Wro, Wm en de Woningwet). Je kunt daarnaast ingezet worden voor handhavingszaken op het terrein van de Drank – en horecawet, evenementen, milieu en de APV. Je vertegenwoordigt de gemeente bij rechterlijke instanties.Je coördineert integrale handhavingsactiviteiten en –projecten.Je bent adviseur voor...

  Maandag®
 • Jurist Handhaving | ZZP mogelijk

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Einhoven

  Voor meerdere gemeentes ben ik op zoek naar een Jurist Handhaving. Een ervaren kracht die meerdere jaren ervaring heeft opgedaan bij gemeentelijke organisaties. Ben jij WO opgeleid of minimaal HBO met meerdere jaren ervaring? Laat het me weten.

  Maandag®
 • Administratief medewerker fulltime (32-40 uur) in Eindhoven

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Jij gaat aan de slag op de afdeling Uitvaartadministratie. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle prijsafspraken met de leveranciers. Denk hierbij onder andere aan de grafrecht kosten bij Gemeenten en de verschillende kisten die besteld kunnen worden. Aan het eind van ieder jaar is er een jaarovergang en kunnen leveranciers de tarieven veranderen. Tijdens een jaarovergang vallen er facturen uit doordat deze fout zijn geboekt in het dossier vanwege de...

  YoungCapital

EindhovenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Eindhoven

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Eindhoven? Op de EindhovenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

EindhovenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank