Meeloopstage bij YoungCapital NEXT voor een te gekke ervaring in Eindhoven

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Eindhoven
 • Plaatsingsdatum: 17-05-2019
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Stage


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Hoe ziet mijn dag er uit als een stagiaire?

Tussen 8 en 9 uur kom ik op kantoor aan en de sfeer zit er meteen in, de muziek staat zachtjes aan en er wordt nog even snel bijgekletst. Een collega vraagt of ik ook iets wil drinken en twee minuten later staat er een lekkere cappuccino op mijn bureau. De dag kan beginnen! Ik begin mijn mails door te lezen en zie een aanvraag voor een klus in Amsterdam waar ze morgen 5 kandidaten nodig hebben. Een paar belletjes/appjes verder is het gelukt om 5 beschikbare kandidaten te vinden, ik zet ze in de planning en laat dit de klant meteen weten. Ik zie dat er inmiddels al een aantal extra sollicitaties zijn binnengekomen op een vacature dus ga ik daar even voor zitten. Ik zie al snel dat er een paar kandidaten geschikt lijken dus die wil ik even kort bellen voor een telefonische screening.

Die laatste kandidaat was erg enthousiast! Het was een leuk en vlot gesprek dus ik heb hem meteen uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op maandag. De twee andere die ik sprak leken me minder geschikt voor deze vacature, dus ik ga even kijken of ze wellicht beter passen bij een andere functie. Tussendoor werk ik de administratie een beetje bij en krijg ik af en toe een belletje of een whatsapp van een kandidaat die een vraag heeft over het declareren van zijn uren of reiskosten, dus help ik ze hierbij.

De dag is nog niet voorbij dus ik kijk even bij mijn collega's waarbij ik ze kan ondersteunen. Een van mijn collega's is op zoek naar een specifiek profiel voor een bijbaan in Eindhoven. Ik ga hem helpen een geschikte kandidaat te vinden dus ik neem alvast contact op met een paar mensen.

De dag is weer voorbij gevlogen en omdat het vrijdag is, is het tijd voor de vrijdagmiddagborrel. We sluiten de week gezellig af met het gehele team en drinken nog even een biertje/wijntje samen.

Wie zijn wij?

YoungCapital NEXT is onderdeel van YoungCapital, de kickstarter van jong talent in het bedrijfsleven. Wij brengen organisaties in contact met veelbelovend jong IT-talent. YoungCapital NEXT werft, selecteert en detacheert jonge IT specialisten die op zoek zijn naar een uitdagende carrière. Met een actieve database van meer dan 70.000 IT-professionals maken wij altijd de beste match voor de bedrijven in Nederland.

Wat wij bieden:

 • Uitdagende en leerzame werkzaamheden;
 • Veel verantwoordelijkheid en vertrouwen om je eigen ideeën te implementeren;
 • Een gezellig, energiek en jong team (24-35 jaar) om mee samen te werken;
 • Alle ruimte om je onderzoek te doen;
 • Stagevergoeding van €350,- o.b.v. 40 uur en een geheel verzorgde lunch;
 • Bouwen aan je persoonlijk netwerk.

Wat wij vragen:

 • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.
 • Enthousiasme en betrokkenheid;
 • Een beschikbaarheid van minimaal 5 maanden voor 4 à 5 dagen per week;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Geen IT kennis? Geen probleem, wij leren het je!

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

32 - 40 uur

Informatie over YoungCapital

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou......
Lees meer over YoungCapital

YoungCapital
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op EindhovenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven.
 • HR & Business Support Manager

  Toegevoegd op 20-05-2019 door Independent Recruiters

  Een volledige HR afdeling opzetten (omgeving Eindhoven) en dit alles ook nog in een organisatie die meewerkt aan een duurzamere toekomst. Spreekt je dit aan? Lees dan snel door!Een volledige HR afdeling opzetten (omgeving Eindhoven) en dit alles ook nog in een organisatie die meewerkt aan een duurzamere toekomst. Spreekt je dit aan? Lees dan snel door!Deze organisatie bestaat nu bijna 10 jaar, ik hoor je denken; 'Hebben ze dan nog geen HR?' Dat klopt! Dat is nu juist het volgende punt op de...

  Independent Recruiters
 • Fulltime HR adviseur bij een succesvol bedrijf in Best

  Toegevoegd op 18-05-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Op maandag loop jij je kantoor binnen en maakt even een praatje met je leuke collega's van andere afdelingen. Als je gezellig bij gepraat bent met je collega's start je de dag met een ochtendoverleg met jouw team. Na het overleg loop je terug naar je bureau waar jij je computer opstart. Je begint met het bijwerken van je mail en wat kleine administratieve taken. Vervolgens maak jij je klaar voor een functioningersgesprek met een medewerker die niet naar behoren...

  YoungCapital
 • Recruiter Maandag® Eindhoven

  Toegevoegd op 14-05-2019 door Maandag® Einhoven

  Dit is je kans!! Wij hebben nog plekken vrij in ons team bij Maandag® Eindhoven.Ga jij samen met je toekomstige collega Accountmanager op zoek naar de beste professionals voor de zorg of overheidssector? Reageer snel!Als jij diegene bent waar wij naar op zoek zijn dan start je de eerste maandag van de volgende maand met een te gekke intro week op onze Maandag® Academy.Je intro week op de Maandag® Academy zit erop! Tijd om je carrière als recruiter in Eindhoven te starten.Om aan te sluiten bij...

  Maandag®
 • Recruiter

  Toegevoegd op 14-05-2019 door Maandag® Einhoven

  Maandag® Eindhoven is flink aan het uitbreiden en daarom zoeken wij mensen waarvan het hart sneller gaat kloppen bij de gedachte aan sales. Als recruiter ga jij voor resultaat en heb je een gezonde dosis aan ambitie. Ervaring is geen must, de juiste mindset zeker wel! Op onze Maandag® Academy leer jij de kneepjes van het vak.

  Maandag®
 • Uitdagende stage als Recruiter bij YoungCapital in Eindhoven

  Toegevoegd op 14-05-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor onze vestiging in Eindhoven op de afdeling NA B&I zijn wij per september op zoek naar enthousiaste, leergierige en energieke stagiaires voor minimaal 4 à 5 dagen in de week.  Op de afdeling National Accounts Banking & Insurance (NA B&I) ben jij verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces van de opdrachtgevers binnen YoungCapital. Hierbij kun je denken aan Rabobank, DELA, de Belastingdienst, de Persgroep en De Lage Landen. Samen...

  YoungCapital

EindhovenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Eindhoven

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Eindhoven? Op de EindhovenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

EindhovenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank