DBC Adviseur (senior)

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Anna Ziekenhuis
 • Plaats: Geldrop
 • Plaatsingsdatum: 11-07-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als (senior) DBC-adviseur van de afdeling zorgcontrol ben jij dé expert op het gebied van wet- en regelgeving omtrent DBC- en verrichtingenregistratie en AO/IC. De zorgprofessionals in onze organisatie weten je te vinden voor advies over dit onderwerp. Je houdt je onder andere bezig met het ophalen van nieuwe kennis m.b.t. wet- en regelgeving. Daarnaast vertaal je dit naar de registratie richtlijnen en processen van de organisatie. Jij hebt oog voor optimalisatie en zet daar concrete acties op uit.

Jij staat met iedereen in contact! Regelmatig spar je met externe partijen zoals zorgverzekeraars en de Nederlandse Zorgautoriteit. Daarnaast communiceer je dagelijks met de gebruikers en neem je deel aan projecten. Hierbij pak je bij sommige projecten de rol van projectleider. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gebruikers en adviseert betreffende de applicatie X-Care. Daarnaast adviseer je de afdeling zorgregistratie over de juiste wijze van registratie.

Jij zorgt er ook voor dat DBC top of mind is! Je voorziet gebruikers regelmatig van scholingen zowel voor zorgprofessionals als ook voor de ondersteuners aan hen. Je levert stuurinformatie aan het management betreffende de kwaliteit van de zorgregistratie. Daarnaast ben je actief betrokken bij het opzetten en inregelen van horizontaal toezicht. Je voert interne controles uit en je bedenkt samen met je team hoe je de zorgregistratie in de organisatie naar ‘the next level’ kunt brengen in de toekomst.

Gestelde eisen

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau. Kennis van wet- en regelgeving omtrent DBC/DOT- en zorgadministratie is vereist. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol. Jij krijgt energie van het onder de loep nemen van processen en het doorvoeren van verbeteringen.

Andere omschrijven je als proactief in je vak en analytisch sterk, een stevige adviseur en in staat om je standpunt en kennis toe te lichten bij diverse gesprekspartners. Je gaat in op de belangen van de stakeholders binnen de Ziekenhuis. Je brengt verbinding in het team tot stand om de synergie en samenwerking tussen de afdeling zorgregistratie en het management te bevorderen. Kortom: je bent je bewust van wat er speelt binnen de organisatie en draagt hieraan bij.

Je kunt rekenen op
Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan voor gemiddeld 36 uur per week voor in eerste instantie bepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid wordt dit na een jaar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen.
De functie is ingeschaald in salarisschaal 55 (min. € 2.665 – max. € 3.917 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor opleidingen ter bevordering van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Uren

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan voor gemiddeld 36 uur per week voor in eerste instantie bepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid wordt dit na een jaar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Salaris

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal 55 (min. € 2.665 – max. € 3.917 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meer informatie

Zin gekregen om aan de slag te gaan als (senior) DBC adviseur, maar wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Ruben Petri, hoofd zorgcontrol, telefoonnummer 040-2864458 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter Annawerkt Recruitment, telefoonnummer 040-286 4885.

Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Laat dan voor dinsdag 30 juli a.s. je CV en motivatie achter door op de sollicitatiebutton te klikken! Je motivatiebrief mag je richten aan Ruben Petri.

Informatie over St. Anna Ziekenhuis

De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuis, medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz. Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar......
Lees meer over St. Anna Ziekenhuis

St. Anna Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op EindhovenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven.
 • Gipsverbandmeester in Eindhoven – Losse diensten

  Gisteren geplaatst door TMI

  Vacature Gipsverbandmeester – losse diensten – in EindhovenGipsverbandmeester gezocht met een flexibele instelling, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en het aanspreekt om in diverse ziekenhuizen aan de slag te gaan. Je kunt zelf je beschikbaarheid opgeven en zo werken wanneer jij wilt op basis van losse diensten via TMI.TMI FlexpouleTMI is doorlopend op zoek naar gipsverbandmeesters voor opdrachten in ziekenhuizen door het hele land. Als je via de TMI Flexpoule werkt, heb je zelf...

  TMI
 • ANIOS – Huisarts in Spé Noord-Brabant

  Gisteren geplaatst door TMI

  Vacature ANIOS – Huisarts in SpéBen je (onlangs) afgestudeerd basisarts en weet jij al dat jij je wilt gaan specialiseren tot huisarts? Of heb jij onlangs gesolliciteerd voor de Huisartsopleiding en ben jij (nog) niet aangenomen? TMI helpt jou dan graag bij het maken van de juiste beslissingen en het opdoen van relevante werkervaring, om jou zo klaar te stomen om huisarts in opleiding te worden.Wat mag je van ons verwachtenTMI heeft binnen de vakgebieden psychiatrie, ouderenzorg,...

  TMI
 • Leidinggevend Wijkverpleegkundige in Noord-Limburg

  Toegevoegd op 12-07-2019 door TMI

  Vacature Leidinggevend Wijkverpleegkundige in Noord-LimburgBen jij als verpleegkundige een echte verbinder? Sta jij stevig in je schoenen en heb jij een positieve werkinstelling, die je graag naar anderen overbrengt? Dan zijn wij op zoek naar jou! De functie en duur van de opdracht zijn in overleg met jou. Je komt als wijkverpleegkundige te werken op basis van detachering, wat betekent dat we je zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden kunnen bieden!FunctieomschrijvingAls leidinggevend...

  TMI
 • Wijkverpleegkundige in Noord-Brabant (in overleg)

  Toegevoegd op 12-07-2019 door TMI

  Vacature Wijkverpleegkundige Noord-LimburgBen jij een wijkverpleegkundige en op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Noord-Limburg? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! De uren en duur van de opdracht is in overleg met jou. Je komt te werken op basis van detachering, waarbij een leaseauto vanaf 24 uur per week tot de mogelijkheden behoort.FunctieomschrijvingAls wijkverpleegkundige verzorg, verpleeg en geef jij aandacht aan de cliënten in de wijk. Jij weet snel een...

  TMI
 • Verzorgende IG – vast of zzp – Eindhoven

  Toegevoegd op 12-07-2019 door TMI

  Werken als Verzorgende IG via TMI – zekerheid, afwisseling en zeer goede voorwaarden!Ben jij als verzorgende IG toe aan een nieuwe stap? Wil je graag een nieuwe omgeving zien, nieuwe collega’s ontmoeten, je op breed vlak ontwikkelen en vooral weer opnieuw de uitdaging vinden in je werk? Wij zoeken collega’s en hebben je zeer veel te bieden! Werken via TMI betekent voor jou:De mogelijkheid van een vast dienstverband;Of werken op basis van losse diensten of als zzp’er;Een uitstekend,...

  TMI

EindhovenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Eindhoven

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Eindhoven? Op de EindhovenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

EindhovenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank