Hoofd Opleiding & Ontwikkeling (O&O)

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Anna Ziekenhuis
 • Plaats: Geldrop
 • Plaatsingsdatum: 20-09-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat kom je bij ons doen?
Je bent verantwoordelijk voor het optimale verloop van het opleidings- en scholingsproces van de St. Anna Zorggroep. In deze functie werk je, veelal projectmatig, aan de inhoud en uitbreiding van het in- en externe scholingsaanbod van de Anna Academie en de verdere ontwikkeling van de Anna Academie Online. Je bent proactief betrokken bij de opzet en uitwerking van programma’s voor Management Development (MD) en voor het opleiden en ontwikkelen van verpleegkundig en verzorgend personeel.

Namens de St. Anna Zorggroep voer je overleg met externe opleidingsinstanties en trainingsbureaus. Samen met de opleidingsadviseurs zie je toe op de effectieve inzet en het rendement van de opleidingsfunctie voor de organisatie. Je werkt intensief samen met het management van het ziekenhuis, Ananz en TopSupport. Tevens zoek je continu de samenwerking met de P&O adviseurs met als doel gezamenlijk op te trekken en elkaar te versterken in de klantbediening.

Je levert een belangrijke bijdrage aan het thema ‘werkgeluk’ dat in de organisatie centraal staat. De ruimte om te kunnen en mogen leren en jezelf te ontwikkelen is bij dit thema een belangrijk onderdeel. Pro activiteit, veel enthousiasme en innovatief vermogen zit bij jou in de genen.

Je geeft leiding aan 13 medewerkers, waaronder applicatiebeheer, trainingsconsultants en opleidingsadviseurs. Je draagt zorg voor de aansturing en professionalisering van de afdeling. Je ontvangt hiërarchisch leiding van het hoofd PO&O.

Gestelde eisen

Wat breng je mee?
Jouw leiderschapsstijl is coachend. Daar binnen controleer je waar nodig, stuur je bij, ben je besluitvaardig en ga je confrontaties aan. Je daagt jouw medewerkers uit zich verder te ontwikkelen, niet alleen persoonlijk maar ook in teamverband. Je bent laagdrempelig, voor zowel teamleden als voor andere collega’s binnen de verschillende organisatie onderdelen. Je bent in staat de vertaalslag te maken van organisatiebeleid, via HR-beleid naar (strategisch) opleidingsbeleid en geeft dit, samen met het team, handen en voeten. Je bent ondernemend, klantgericht en hebt een creatief en analytisch denkvermogen. Daarnaast heb je kennis en ervaring met subsidieprocessen.
Je beschikt verder over een HBO/academische opleiding opleidingskunde of vergelijkbaar. Je hebt aantoonbare ervaring in het aansturen van een team van medewerkers.
Daarnaast heb je ervaring op het gebied van competentieontwikkeling en het versterken van de inzetbaarheid van (zorg)personeel.

Wat bieden we je?
Een gedreven en deskundig team waar kwaliteit, samenwerken en werkgeluk voorop staan! Wij bieden je een baan voor 32 – 36 uur per week.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in FWG 65. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Uren

Meer informatie

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton. Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Eveline Bakx.

Om in dienst te treden bij het St. Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Informatie over St. Anna Ziekenhuis

De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuis, medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz. Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar......
Lees meer over St. Anna Ziekenhuis

St. Anna Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op EindhovenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven.
 • Ga aan de slag als opticien bij een enorm hip en bekend brillenmerk

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als opticien bij dit hippe brillenmerk zal je een veelzijdige functie betreden. Naast de standaard werkzaamheden, zoals het uitvoeren van oogtests en de klanten voorzien van oogzorgen, zal je namelijk ook de leiding van het retail team op je nemen. Met al jouw kennis en je frisse kijk, zorg jij er voor dat het team elke dag weer de klanten voorzien van de perfecte brilkeuze. Het is een jong en enorm snel groeiend merk wat niet alleen de Nederlandse markt, maar ook...

  YoungCapital
 • ANIO Spoedeisende Hulp en Intensive Care

  Eergisteren geplaatst door Elkerliek Ziekenhuis

  Gaat jouw hart sneller kloppen van de unieke combinatie SEH en IC? De Spoedeisende Hulp en Intensive Care van het Elkerliek in Helmond zijn op zoek naar een ANIO Spoedeisende Hulp en Intensive Care 36 uur per week Het Elkerliek ziekenhuis streeft naar kwalitatief hoogstaande en efficiënte acute zorgverlening. Je ziet een breed scala aan patiënten van alle specialismen. Het Elkerliek is aangemerkt als level 2 traumacentrum, heeft een level 2 Intensive Care en beschikt over...

  Elkerliek Ziekenhuis
 • Medewerker pakketteerkamer en linnenkamer

  Eergisteren geplaatst door Elkerliek Ziekenhuis

  Heb je oog voor detail en wil je graag in het ziekenhuis werken op een ondersteunende afdeling? Wij hebben een vacature voor een Medewerker pakketteerkamer en linnenkamer Gemiddeld 12 uren per week Het samenstellen van operatiepakketten, is ons werk Het belangrijkste onderdeel van ons werk is het samenstellen van pakketten voor de operatiekamer en het vouwen van afdekmateriaal. Daarnaast staan wij klaar om onze collega’s te voorzien van professionele en frisse dienstkleding....

  Elkerliek Ziekenhuis
 • Farmaceutisch medewerker

  Eergisteren geplaatst door St. Anna Ziekenhuis

  De farmaceutisch medewerker is een belangrijke schakel in het medicatieproces van het ziekenhuis. Binnen de apotheek word je, onder begeleiding van de apothekersassistenten, ingezet op alle logistieke werkzaamheden: Ontvangen en opbergen van genees- en hulpmiddelen Bedienen van medicijnrobots Verpakken, etiketteren en leveren van geneesmiddelen Opnemen en verwerken van de aanvragen van geneesmiddelen op de verpleegafdelingen Verrichten van administratieve...

  St. Anna Ziekenhuis
 • Verpleegkundig Endoscopist

  Eergisteren geplaatst door St. Anna Ziekenhuis

  Je bent werkzaam op de functieafdeling, waar naast endoscopieën ook diagnostische onderzoeken worden uitgevoerd. Je hebt een kortdurende maar intensieve zorgrelatie met de (klinische en/of poliklinische) patiënt en een sterke samenwerkingsrelatie met de (3) MDL-artsen en de endoscopie-verpleegkundigen binnen de functieafdeling. Daarnaast ben je werkzaam op de poli MDL, waar je patiënten spreekt ter voorbereiding op de coloscopie. Op de polikliniek werk je zelfstandig en maak...

  St. Anna Ziekenhuis

EindhovenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Eindhoven

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Eindhoven? Op de EindhovenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

EindhovenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank