Data analist BI

Baan gegevens

 • Bedrijf: Logistic Force
 • Plaats: Eindhoven
 • Plaatsingsdatum: 15-02-2020
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

IT draagt bij aan het succes van onze opdrachtgever. Deze is als een van de topspelers actief binnen de internationale AGFhandel en de bijbehorende dienstverlening. De diversiteit aan processen waar het interne IT-team aan bijdraagt is groot. Met een compact IT team wordt er dagelijks gewerkt aan verbetering van het ERPsysteem Oracle JDEdwards. Het moderne IT systeemlandschap is helder ingericht, in eigen beheer en ondersteunt op een praktische manier de organisatie op zowel strategisch niveau als op operationeel niveau.


Wat ga je doen?

Het direct implementeren van BI en Report oplossingen in de operationele omgeving.
- Je krijgt een interessante combinatie-rol waarbij je zowel de interne specialist wordt op zowel BI als de diverse management-output tools, waardoor je bij vrijwel elk proces in de organisatie betrokken wordt.
- Onze opdrachtgever zet zich vol in op de verdere uitbouw van Business Intelligence met Qlik Sense binnen de organisatie. Dat varieert van management rapportering tot en met de ondersteuning van operationele processen en besluitvorming.
- Het gebruik van diverse bestaande en nieuwe rapportage- en document outputtools (zoals o.a. Oracle BI Publisher, Open Tekst, Quadira) verder uitrollen voor de groeiende vraag vanuit de business naar informatie.


Wat breng je mee?

Je hebt 1 tot 2 jaar werkervaring als BI-applicatie/Applicatiebeheerder/Programmeur en toe aan de tweede stap in de carrière OF je bent een starter met een afgeronde HBO/HEAO opleiding richting Informatiekunde met affiniteit tot BI en reportdesign.
- Deze functie is ook interessant voor junior BI consultants met kennis van BI tools en data warehouse ervaring die de overstap overwegen naar een eindklant om zich daar als specialist verder te ontwikkelen.
- Affiniteit met het inrichten en ondersteunen van bedrijfsprocessen in een logistiek dienstverlenend bedrijf. Je krijgt de kans om samen met de diverse interne aanspreekpartners direct hands-on oplossingen te bouwen.
- De ambitie om te groeien binnen het IT team als specialist- met de ruimte om door te groeien op andere tools/IT onderdelen die we gaan implementeren.
- Je bent in staat om werkprocessen goed te doorgronden, en om binnen de organisatie op de diverse niveaus kundig advies en ondersteuning te gegeven.
- Ervaring in Qlik of Rapportdesign is minder van belang dan affiniteit met de functionaliteiten en mogelijkheden van deze tools. Je kunt acteren als contactpersoon naar externe IT Partners op deze twee expertises.
- Communicatie en teamwork vormen de basis. Je vindt het leuk om samen met het IT team en de interne aanspreekpartners creatief te kunnen werken.


Arbeidsvoorwaarden

- Extra opleiding en begeleiding op het gebied van BI en Report Design, met als doel dat je de specialist wordt.
- Een uitdagende, afwisselende functie binnen een enthousiast IT-team in het meest duurzame pand van Nederland.
- Marktconform salaris passend bij ervaring/capaciteiten & achtergrond.
- Ruimte en vrijheid voor eigen inbreng.
- Gevarieerd werk binnen een enthousiast team in een modern bedrijf.
- 1 keer in de 2 weken een goed gevulde groentekist met verse groenten en fruit.

Uren

Salaris

Salaris in overleg

Informatie over Logistic Force

Logistic Force
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op EindhovenVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Eindhoven.
 • Recruitment Consultant

  Gisteren geplaatst door PEAK-IT

  Wil jij de volgende stap zetten in jouw recruitmentcarrière en de verantwoordelijkheid krijgen voor onze recruitmentafdeling Systems & Services? Ben jij die zelfstandige, proactieve en enthousiaste verbinder? En heb je al enige jaren ervaring als Recruitment Consultant? Dan zijn wij op zoek naar jou!Wat ga jij doen als Recruitment Consultant?Jij bent verantwoordelijk voor het werven van IT-talenten en zorgt ervoor dat de afdeling Systems & Services naar een hoger niveau wordt getild....

  Werkzoeken.nl
 • De Nederlandse Kluis zoekt flexibele verkoopmedewerker regio Eindhoven

  Gisteren geplaatst door Omwerven

  Vind jij het leuk om klanten te helpen in verschillende steden, en wil je onderdeel zijn van de grootste aanbieder van kluisruimte in Nederland?Over De Nederlandse Kluis en deze rolDe Nederlandse Kluis is de grootste onafhankelijke aanbieder van kluisruimte in Nederland. Wij zijn een ambitieus en snelgroeiend bedrijf en timmeren hard aan de weg om een vestiging te openen binnen 20 autominuten reistijd voor iedere Nederlander. Ondanks deze snelle groei staat bij De Nederlandse Kluis de zorg...

  Werkzoeken.nl
 • Verkoopmedewerker

  Gisteren geplaatst door YoungCapital B.V.

  Deze parttime functie als verkoopmedewerker in Eindhoven is perfect te combineren met een studie of een andere bijbaan! Wat ga je doen? Zit verkopen en het verlenen van service in jouw bloed en lijkt het je tof om hier een bijbaan in te vinden? Dan is deze functie als verkoopmedewerker misschien wel iets voor jou. In Eindhoven bevindt zich een meubelwinkel waar luxe tot zeer luxe meubels verkocht worden. Jij zult in deze winkel klanten te woord staan en ze helpen bij het vinden van de meubel...

  Werkzoeken.nl
 • Begeleider, Eindhoven

  Gisteren geplaatst door Zorgwerk

  Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider in Eindhoven en regio Brabant-Zuidoost. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Gehandicaptenzorg en Psychogeriatrie.Als Begeleider kan je met veel verschillende doelgroepen te maken hebben. Je kunt namelijk aan de slag in verscheidene werkomgevingen, zoals de gehandicaptenzorg, GGZ of jeugdzorg. Zo werk je bijvoorbeeld met mensen met lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen, gedragsproblematiek,...

  Werkzoeken.nl
 • BSO Pedagogisch Medewerker, Eindhoven

  Gisteren geplaatst door Zorgwerk

  Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als BSO Pedagogisch Medewerker in Eindhoven en regio Brabant-Zuidoost. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Kinderopvang en BSO.Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO), naschoolse opvang (NSO) of peuterspeelzaal.Je zorgt als pedagogisch medewerker voor een huiselijke sfeer, waarin kinderen zich veilig voelen. Je houdt de...

  Werkzoeken.nl

EindhovenVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Eindhoven

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Eindhoven? Op de EindhovenVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

EindhovenVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank